Akut tandlæge i København

Behovet for at besøge en akut tandlæge opstår ofte på de mest ubelejlige tidspunkter. Vi  har fuld forståelse for de frustrationer og gener, som tandpine og andre akutte tandproblemer medfører, hvorfor vi tilbyder akut tandlægehjælp.

Ønsker du en akut tandlægetid, så kontakt os telefonisk, så vi kan finde en tid til dig hurtigst muligt. Du kan også bede om at blive ringet op – oplys i den anledning blot dit navn og dit telefonnummer, hvorefter du vil blive kontaktet.

Vi giver dig en tryg og kvalitetsbevidst behandling, og sørger for, at du kommer af med dine tandsmerter. 

Ring til os på: 69 89 69 89 og få en akut tandlægetid med det samme.

Akut tandlæge København – Få akut tandlægehjælp nær dig

Leder du efter en akut tandlæge i København?

Så er du kommet til de rigtige – vi udfører nemlig både tandeftersyn og hvis nødvendigt tandbehandlinger ved akutte behov. Du kan dermed få afhjulpet den uudholdelige tandpine e.l. hurtigt og effektivt.

Med vores centrale beliggenhed (“Spinderiet” Valby Torvegade 17 2. sal, 2500 Valby,) kan vi byde på akut tandlægehjælp nær dig. Vores klinik er let at komme til på både cykel, bil og gåben såvel som med offentlig transport. På klinikken vil du blive mødt af vores imødekommende og dygtige personale, der består af både tandlæger, tandplejere og klinikassistenter – alle med mange års erfaring og stor ekspertise inden for deres felt.

Vores akutte tandlægevagt er tilegnet voksne over 18 år, og vi har desuden stor ekspertise i at behandle patienter, der lider af tandlægeskræk. Lider du af tandlægeskræk, så oplys med fordel dette, når du bestiller en akut tandlægetid. Så kan vi tage de nødvendige forholdsregler, så du får den bedst mulige oplevelse.

Nederst på siden finder du både vores kontaktoplysninger og åbningstider, hvilket kan være nyttigt, når du skal bruge en akut tandlæge i København. 

Hurtig behandling ved akut tandpine

De fleste har oplevet tandpine i en eller anden grad og kan nikke genkendende til, at det er yderst smertefuldt. Ofte opstår tandpinen meget pludseligt og vil typisk blot forværres, hvis der ikke handles på symptomerne. Derfor er det sund fornuft at tage kontakt til en akut tandlæge i København, hvis man oplever tandpine.

Akut tandpine kan opstå af mange forskellige grunde. Det skyldes ikke nødvendigvis noget alvorligt, men faktum er, at tandpine sjældent går over af sig selv. Af følgende grund er der ingen grund til at udskyde tandlægebesøget.

Uanset årsagen til din akutte tandpine kan vi naturligvis byde ind med vores store ekspertise. Vi kan ikke blot hjælpe med at finde årsagen til tandpinen, men vil også kunne yde den nødvendige behandling, så du kan blive smertefri. 

Sådan skal du håndtere en akut opstået smerte i tænderne

Alle kan i princippet få brug for en akut tandlæge i København, hvorfor det vil være nyttigt at vide, hvad man skal stille op, når behovet opstår. Din reaktion på tandpine og andre tandproblemer har nemlig afgørende betydning for, hvor hurtigt du vil slippe af med smerterne.

Står du helt aktuelt og skal tage stilling til et akut tandproblem, så skal du huske på, at de færreste tandproblemer går over af sig selv. Derfor er det typisk både rarest og billigst at få kigget på problemet med det samme. Jo længere tid der går, inden du søger tandlægehjælp, desto større er risikoen for, at der opstår nye tandproblemer, eller at de eksisterende tandproblemer vokser i omfang.

Ergo; oplever du smerter i tænder og / eller tandkød, så bør du bestille tid hos en akut tandlæge i København. Vi tager alle henvendelser seriøst og skal gøre vores bedste for at finde en tid til dig hurtigst muligt

Akut tandpine

Der findes som regel ikke en nem måde at afhjælpe akut tandpine. Selvom man kan dæmpe smerterne med smertestillende medicin, så bør du gøre dig selv en tjeneste og kontakte din tandlæge. Det er nemlig vigtigt, at du kommer forbi til en konsultation, så du kan få svar på, hvorfor tandpinen er opstået. Vigtigst af alt kan du blive behandlet og slippe af med dine smerter. Akut tandpine kan og bør behandles af en akut tandlæge. 

Akut tandpine kan skyldes mange ting. Det kan bl.a. skyldes træthedsbrud i tanden, følsomme tandhalse eller huller i tænderne. Om tandpinen er opstået af den ene eller anden grund kan af gode grunde først fastslås i forbindelse med en faglig undersøgelse. Denne undersøgelse har vi selvfølgelig både den rette viden og de rette redskaber til at udføre.

Tag kontakt til din lokale akut tandlæge ved ønsket om at afhjælpe akut tandpine. Vi gør vores ypperste for at finde tid til dig ved først mulige lejlighed

Traumer

Traumer på permanente tænder bør ligeledes behandles hurtigst muligt. Man kan for eksempel have været uheldig at have slået en tand ud, brækket et stykke af tanden eller fået slået tænderne skæve. Der er her tale om pludseligt opståede skader, som kræver akut behandling. Her kan vores akut tandlæge endnu en gang byde ind med viden og ekspertise. Ved traumer udfører vi en kort traumeundersøgelse, derefter en traumediagnostik efterfulgt af en akut behandling.

Der stilles ingen garantier for, at udslåede og knækkede tænder kan sættes på igen, da det bl.a. afhænger af, hvordan man har opbevaret tanden eller tandstykket, og hvor hurtigt man har været til at søge hjælp. Skulle det mod forventning ikke lykkes at sætte tanden eller tandstykket på igen, så vil der være mulighed for at bygge det manglende tandstykke op på kunstig vis. En tandprotese kan og vil ofte komme på tale.

Akut tandlæge i 2500 Valby

Valby Tandklinik er din lokale tandlæge i 2500 Valby. Vi udfører tandeftersyn og tandbehandlinger inden for oplyste åbningstider, men kan også være behjælpelige ved akutte behov uden for oplyste åbningstider. Vi sørger dermed for, at du kan få hjælp, uanset om du henvender dig på en hverdag eller i weekenden.

Er dit tandproblem ikke så akut som først antaget, så henvises du til vores normale tidsbestilling. Du kan både finde og booke ledige tider via vores moderne hjemmeside. Har du brug for hjælp til dette, skal du være velkommen til at kontakte os.

Ønsker du viden om vores priser, skal du klikke her. Der er også mulighed for finansiering, hvilket du kan læse mere om her.

Tandlægevagt i København

Tandlægevagten skelner ikke mellem børn voksne – her modtages alle akutte patienter på lige fod.

Hvis det er udenfor vores åbningstider, så henviser vi til tandlægevagten i København. 

Tandlægevagten har åben:
Alle dage kl 20.00-21.30. Weekender og helligdage desuden kl 10.00 – 12.00

  • Kun personlig henvendelse.
  • Ingen telefonisk konsultation.

Bliv ringet op