Studierabat

Frygter du også altid at blive mødt af en uoverskuelig stor regning efter at have besøgt tandlægen? I så fald er du ikke den eneste. Hos os behøver du dog ikke at bekymre dig. Vores priser på tandbehandlinger er både gennemsigtige og konkurrencedygtige, og så kvitterer vi desuden med 15 % studierabat, hvis du er under uddannelse.

Som studerende skal der afsættes midler til rigtig mange ting, både sjove og mindre sjove ting. Blandt de mindre sjove ting kan der nævnes tandbehandlinger. Det er noget, der helst skal være budgetteret med, så du kan få bugt med de tandproblemer, der måtte opstå. For at gøre regningen lidt lettere at betale giver vi 15 % rabat på behandlingen. Dette gør vi vel at mærke, hvis der er tale om en fri ydelse (dette gælder ikke tandrensning, tandeftersyn m.v.).

Ring til os på: 69 89 69 89 og få en tid med studierabat. 

Som studerende kan du spare 15 % på frie ydelser

Som studerende kan du få SU (Statens Uddannelsesstøtte), hvilket gør det lettere at få økonomien til at hænge sammen. Trods den økonomiske håndsrækning fra statens side, så kan mange studerende nikke genkendende til, at det kan være svært at finde penge til det hele. Der er typisk lige penge nok til husleje, mad, forsikringer og studiebøger, men ikke alle har råd til at afholde udgifter til tandbehandlinger og andre uforudsete udgifter.

Det er altid en god idé at have en buffer til uforudsete udgifter, men vi vil gerne gøre det lidt lettere for dig at få råd til at gå til tandlæge – ved at give 15 % studierabat på frie ydelser.

Da det gælder alle frie ydelser, så vil du kunne spare 15 % på både plastfyldninger, broer, kroner og meget, meget mere. Der er ingen grund til at betale mere end højst nødvendigt, så husk at få din studierabat, hvis du er under uddannelse.

Du skal have et gyldigt studiekort

Du behøver ikke at indsende eller medbringe en masse papirer for at kunne få 15 % studierabat på frie ydelser. Du skal blot tage dit studiekort med, som du bedes fremvise, inden du betaler. Er studiekortet gyldigt, så vil der blive trukket 15 % fra ydelsens samlede pris.

Garanti for en god pris med vores studierabat

Vores priser er i forvejen konkurrencedygtige, men med vores studierabat er der mulighed for at opnå en endnu mere fordelagtig pris. Skal du have udført en tandbehandling, så kan du evt. indhente et tilbud på, hvad behandlingen vil koste fratrukket rabatten. Det er vel at mærke noget, du kan gøre helt uforpligtende.

Mange unge er af den overbevisning, at det altid koster en formue at få udført tandbehandlinger, men der er faktisk ingen regler uden undtagelser. Vi mener, at vores priser befinder sig i et leje, hvor alle studerende kan være med – ikke mindst takket være studierabatten.

Vigtigheden af at gå til tandlæge trods et presset studiebudget

Der er mange dårlige undskyldninger for ikke at gå til tandlæge regelmæssigt. Mange mener, at de ikke har råd til at gå til tandlæge, men det helt store spørgsmål er, om man har råd til at lade være? Det forholder sig nemlig sådan, at et forholdsvis uskyldigt tandproblem kan vokse markant i omfang, hvis det ignoreres. Det kan eksempelvis være et begyndende hul, der ignoreres eller bare ikke blive opdaget i tide, fordi man ikke går regelmæssigt til tandlæge.

Selvom du har en presset økonomi, hvor din indtægt primært består af SU, så bør du prioritere at besøge tandlægen jævnligt. Statistisk set har unge mennesker ganske få tandproblemer, så risikoen for, at du skal have lavet en stor tandbehandling er minimal. Og hvis uheldet er ude, så kan du glæde dig over, at problemet er blevet opdaget på et tidligt stadie.

Derfor skal du gå til tandlæge regelmæssigt:

 1. Du får input til din tandbørstning og generelle tandpleje
 2. Du får hjælp til at forebygge huller og tandkødssygdomme
 3. Du får renset dine tænder
 4. Du bliver bekendt med potentielle tandproblemer (som du kan tage højde for fremadrettet)
 5. Du skal ikke gå og have dårlig samvittighed længere

Dette kan du selv gøre for at forebygge tandproblemer

Selvom vores 15 % studierabat kan gøre det lidt mere overkommeligt at betale for tandbehandlinger, så ville det bedste selvfølgelig være, hvis du helt kunne undgå at skulle have en tandbehandling. Derfor bør du gøre en indsats for at forebygge tandproblemer. Der er selvfølgelig grænser for, hvor meget du kan gøre, men noget kan du gøre.

Du kan forebygge tandproblemer således:

 • Børst dine tænder morgen og aften (og gør det grundigt)
 • Drik ikke for meget kaffe, sodavand, energidrik og lignende drikkevarer
 • Spis ikke for meget slik
 • Brug en ordentlig tandpasta (spørg din tandlæge til råds)
 • Undgå tobak
 • Kontakt din tandlæge, hvis du har tandpine e.l.

Generelt er det en rigtig god idé at passe godt på sine tænder og holde øje med tændernes velbefindende. Det samme gælder tandkødet.

Bliv ringet op