Drømmen om hvide og flotte tænder gøres lettest til virkelighed med en professionel udført tandblegning. Vi har gennem tiden udført rigtig mange tandblegninger, så vi kan naturligvis også hjælpe dig med at skabe et beundringsværdigt, hvidt smil.

Vælger du os, Valby Tandklinik, til opgaven, så kan du være sikker på, at intet overlades til tilfældighederne. Vi benytter os nemlig af de førende teknikker og midler og kan desuden bryste os af mange års erfaring. Derved kan vi garantere en godt resultat, hvor du ikke skal bekymre dig om bivirkninger eller skader af nogen art. Blegning af tænder hører faktisk til blandt vores spidskompetencer.

Værd at vide om tandblegning

Ønsket om hvide og flotte tænder breder sig i den grad i disse år. Faktisk er efterspørgslen på denne type behandling større end nogensinde før. Det hænger måske sammen med, at danskerne har fået øjnene op for, hvor lidt der skal til for at fjerne misfarvninger og give tænderne nyt liv. Ønsker du at tilslutte dig gruppen af danskere med hvide tænder, så har du nu chancen. Vi giver dig gerne et godt tilbud på en tandblegning, som ligesom vores øvrige behandlinger udføres i vores topmoderne klinik i Valby.

Som udgangspunkt kan alle få udført en tandblegning. Dog er der selvfølgelig ingen regler uden undtagelser. Vores dygtige behandlere vil vurdere, om dine tænder er velegnet til blegning. Vurderes dine tænder som egnet, vil vi i fællesskab vurdere, hvilken form for blegning der vil være den ideelle i dit tilfælde. Sidenhen skal dine tænder farvebestemmes. Der skal altså gøres nogle overvejelser, inden det egentlige blegningsarbejde kan begynde. Alt dette guider vi dig igennem. Der vil i den anledning selvfølgelig være mulighed for at stille spørgsmål. Vi deler hellere end gerne ud af vores viden og know-how.

Der kan være mange gode grunde til, at man ønsker at få udført en tandblegning. Det skyldes dog som regel, at man er træt af sine misfarvede tænder, som ikke umiddelbart står til at redde på anden vis. Der kan være flere årsager til, at man har fået misfarvede tænder, men faktum er, at man i langt de fleste tilfælde kan gøre dem pæne igen gennem en tandblegning. Det er aldrig for sent at tage hånd om misfarvninger, hvorfor du bør booke en tid i nær fremtid.

Tandblegning pris: Hvad koster det at få bleget tænder?

Hvad er den aktuelle tandblegning pris?

Vi har næsten altid et konkret svar på alle spørgsmål. Desværre findes der ikke et kort og konkret svar på ovenstående. Prisen på en tandblegning kan nemlig variere fra gang til gang. Det skyldes, at der først og fremmest findes flere forskellige former for tandblegning. Derudover vil prisen afhænge af, om du kun skal have udført en tandblegning, eller om du også skal have udført andre tandbehandlinger i samme ombæring.

Er du nysgerrig efter at vide, hvad en tandblegning koster hos os inkl. undersøgelse og eftersyn, så skal du være meget velkommen til at kontakte os. Du kan helt gratis og uforpligtende få udarbejdet et tilbud på den ønskede behandling. Du kan i den anledning også få vores professionelle bud på, om det er en god idé at få udført en tandblegning i dit tilfælde.

Du bliver med al sandsynlighed positivt overrasket, hvis du tror, at det koster en formue at få bleget tænder. Vi kan nemlig tilbyde denne behandling til en pris, hvor alle kan være med. Du finder vores vejledende priser på denne underside.

Hvem kan ikke få bleget tænder?

Som udgangspunkt vil de fleste mennesker kunne få en tandblegning. Dog er der visse undtagelser. Disse undtagelser vil vi gerne præsentere dig for, så du ikke spilder din tid. Forud for enhver tandblegning udfører vi en undersøgelse for at vurdere dine tænders egnethed. I enkelte tilfælde kan en tandblegning gøre mere skade end gavn, hvorfor den indledende undersøgelse er obligatorisk.

Du kan som hovedregel ikke få en tandblegning hos os i følgende tilfælde:

  • Du er gravid eller ammende
  • Du er under 18 år
  • Du har i forvejen meget hvide tænder (effekten vil i givet fald være minimal)
  • Du døjer med syreskader e.l. (hvor en blegning vil kunne forværre problemet)

Vi laver meget gerne en personlig vurdering, så du kan få et konkret svar på, om du kan få udført en tandblegning. Det kræver blot, at du kommer forbi vores tandklinik til en kort undersøgelse.

Tandblegning København: Kig forbi din lokale tandklinik

Hos Valby Tandklinik servicerer vi – med vores centrale placering – kunder fra et stort geografisk område. Leder du derfor efter en tandlæge i København, som kan udføre den ønskede tandblegning, så bør du tage turen til Valby, hvor du kan hilse på vores dygtige tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Der er rig mulighed for både at cykle, køre og tage offentlig transport til vores tandklinik.

Er du overbevist om, at vi er de rette til at blege dine tænder, så du kan få dit hvide smil tilbage, så kan du med god grund booke en tid allerede i dag.

Bliv ringet op