Børne- og ungdomstandpleje gælder for alle børn og unge under 18 år

Efter at den såkaldte fritvalgsordning trådte i kraft, blev det muligt for børn og unge selv at vælge, hvorfra de vil modtage tandpleje. Dit barn kan derfor få sine tænder rettet og reguleret hos os, fremfor i den kommunale klinik.

Fordelen ved at vælge en privat klinik som os er, at vi tilbyder et væsentligt større udvalg af behandlinger. Desuden får dit barn mulighed for at vælge imellem flere forskellige type tandreguleringer, og kan fx få rettet tænder ved hjælp af Invisalign, som er en slags usynlig bøjle.

Fra 0-15 år er der via fritvalgsordningen en egenbetaling på 35% af prisen, hvor der fra 16-17 år er en egenbetaling på 0%.

Få rettet tænder hos os

Der er flere gode grunde til at du og dit barn bør vælge en tandregulering her hos os. Det er typisk muligt at komme til den første konsultation stort set med det samme. Der er altså ikke den samme ventetid, som du ofte kan opleve i det kommunale regi.

Derudover kan dit barn vælge at få reguleret sine tænder ved Invisalign-teknologien, såfremt der kun er tale om mindre justeringer. Er der tale om en større tandregulering, så benytter vi os af den klassiske togskinne-bøjle. Det er meget individuelt, hvor længe barnet skal gå med bøjlen, men hele behandlingsforløbet bliver aftalt i samarbejde med barnet og forældrene, så alle er klar over, hvad der kommer til at foregå.

Bliv ringet op