Børne- og ungdomstandpleje gælder for alle børn og unge under 18 år

Tandreguleringer kan med fordel foretages så tidligt som muligt med henblik på at sikre et varigt og flot resultat. Derfor tilbyder vi tandregulering til børn i aldersgruppen 16-18 år. Det er f.eks. muligt at få foretaget en tandregulering ved hjælp af en usynlig bøjle. En sådan løsning vil ofte være den foretrukne blandt børn og unge. Invisalign er klinikkens foretrukne løsning. Du skal dog være opmærksom på at tandregulering i privat praksis kræver 100% egenbetaling

Børn og unge kan få rettet tænderne hos os

Valby Tandklinik – og alle vores dygtige medarbejdere – under alle mennesker de flotteste tænder. Derfor tilbyder vi ikke blot at regulere og rette tænder hos voksne og ældre, men også hos børn. At få rettet tænderne på et tidligt stadie kan føre flere fordele med sig. F.eks. er det muligt at forebygge langt de fleste tandstillingsproblemer.

De færreste børn drømmer om at skulle gå med en synlig bøjle i flere år, hvorfor vi tilbyder behandling med usynlige bøjler. Disse bøjler tilpasses det enkelte barn, idet det bedste resultat sikres gennem høj præcision.

Med vores erfaring og know-how har vi mulighed for at afhjælpe problemet, hvad enten der skal en større eller mindre tandregulering til. Børn i alderen 16-18 år har også mulighed for at blive behandlet på en kommunal klinik, men vores force er, at vi tilbyder konsultation og behandling uden for meget ventetid. Endvidere gør vi en dyd ud af at inddrage både barn og forældre i hele processen – med det formål at sikre tryghed.

Du har naturligvis mulighed for at blive ringet op af en af vores dygtige medarbejdere, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dit barn. Udfyld blot formularen nedenfor.

Bliv ringet op