Har du skæve tænder, overbid eller noget helt tredje, som har en negativ indvirkning på dit humør og din selvtillid, så vil vi gerne præsentere dig for en revolutionerende løsning: Invisalign. Invisalign er en usynlig bøjle, som vil kunne give dig dit smukke og naturlige smil tilbage. Man kan takket være denne løsning langt om længe vinke farvel til både togskinner og andre synlige bøjler, som efterhånden hører fortiden til.

I årevis har danskerne drømt om usynlige bøjler – og nu er løsningen her endelig. Med denne specielle løsning kan du få tilrettet dine tænder uden at skabe unødig opmærksomhed. Ingen vil lægge mærke til, at du har en bøjle siddende på tænderne, da Invisalign skinnerne er helt gennemsigtige. 

Gør drømmen om et smukt smil til virkelighed med Invisalign

Millioner og atter millioner af mennesker har transformeret deres smil ved at bruge den anerkendte Invisalign bøjle. Siden produktets lancering er det blevet brugt af mere end 5 millioner mennesker på verdensplan. Invisalign er også for længst kommet til Danmark, hvor der ligesom i resten af verden vises stor interesse. I dag er Invisalign løsningen så udbredt, at man nærmest ikke kan tale om tandregulering uden at tale om Invisalign’s usynlige skinner. Det vidner om, hvor stor en succes Invisalign er blevet.

Når man investerer i Invisalign skinner, investerer man ikke kun i et flottere smil. Man investerer i mindst lige så høj grad i sin selvtillid og livsglæde. Smilet betyder nemlig mere for os mennesker, end vi er klar over, hvorfor en sådan behandling vil være givet godt ud. Undgår du ofte at smile i frygt for, at dine skæve tænder kommer til syne, så vil Invisalign være som skabt for dig. Efter endt behandling vil du nemlig kunne glæde dig over, at du en gang for alle har fået rettet op på dine skæve tænder og dermed opnået det ønskede smil.

Du kan læse mere omkring Invisalign København på vores nye hjemmeside her.

Hvem kan få gavn af Invisalign?

Invisalign er populært som aldrig før, hvorfor du måske også har overvejet, om løsningen vil kunne afhjælpe dine tandproblemer, hvad enten du er ked af dine skæve tænder eller underbid. Hos Valby Tandklinik har vi erfaret, at Invisalign kan gøre en forskel i rigtig mange tilfælde. Den usynlige bøjle kan bruges til kosmetiske tandreguleringer, men egner sig også til regulering grundet fysiske komplikationer. Denne moderne form for tandregulering – ved brug af Invisalign – er tilegnet voksne.

Det er bl.a. muligt at behandle følgende problemstillinger:

 • Underbid
 • Overbid
 • Tætsiddende tænder
 • Krydsbid
 • Skæve tænder

Er du fortsat i tvivl om, hvorvidt den usynlige bøjle kan gøre en forskel for dig og dine tænder, så kontakt os og lad os komme med en professionel vurdering. Børn har også mulighed for at få reguleret tænder. Dette kan du læse mere om her.

Fordele ved Invisalign

Der er en lang række gode grunde til at vælge Invisalign tandbøjlen til fordel for en anden tandbøjle. Disse gode grunde vil vi gerne introducere dig for, så du lettere kan tage stilling til, om du skal teste løsningen, eller om du hellere vil prøve noget andet. Vi står til rådighed med vejledning og sparring, men i sidste ende er valget selvfølgelig dit.

Nedenfor bliver du præsenteret for nogle af fordelene ved Invisalign:

 • Tandbøjlen er gennemsigtig (skaber ikke uønsket opmærksomhed)
 • Tandbøjlen er aftagelig
 • Behandlingstiden er kort (ofte mellem 6 og 18 måneder)
 • Tandbøjlen kan afhjælpe mange problemer (skæve tænder, overbid m.v.)
 • Løsningen anbefales af tandlæger og eksperter verden over
 • Over 5 millioner mennesker har haft gavn af Invisalign

Mangler du flere gode grunde til at investere i den usynlige tandbøjle, så er du velkommen til at tage fat i os. Vi har et indgående kendskab til løsningen og kan derfor svare på de fleste spørgsmål. Vi udarbejder også gerne et konkurrencedygtigt tilbud på behandlingen.

Invisalign tandbøjlen er som sagt kendt for at være både diskret og effektiv, hvorfor behandlingen og dermed investeringen bør tages til overvejelse, hvis man har forsøgt sig med andre former for tandregulering uden held.

Invisalign er en populær løsning, jovist, men hvordan foregår den, og hvad kan jeg forvente af resultatet?

I første omgang vil vi i fællesskab undersøge og tage stilling til, om denne behandlingsform er den rette for dig. Derefter gennemgås varigheden og omfanget, hvortil der oplyses et økonomisk overslag for behandlingen. Skriv eller ring til os for at få oplyst den vejledende Invisalign pris.

Inden behandlingen kan begynde, er det nødvendigt at foretage en røntgenundersøgelse, således at det er muligt at fremstille individuelle tandbøjler. Når dine tandbøjler er blevet fremstillet, vil du blive sat ind i, hvor tit du skal skifte dem, og hvad du ellers skal være opmærksom på. Undervejs i behandlingen med Invisalign vil du blive kaldt til konsultation hos din tandlæge, hvor vi sikrer os, at behandlingen forløber som planlagt. Hvor ofte du skal komme forbi klinikken vil afhænge af flere ting.

Efter endt behandling vil vi lægge en plan for, hvordan du vedligeholder dit nye smil, så du ikke i fremtiden skal have foretaget en tandregulering.

Leder du efter Invisalign København, kan du besøge vores søsterklinik Tandlægerne I Parken, og få udført Invisalign behandling hos dem, hvis deres lokation er tættere på dig. 

Bliv ringet op