København huser ikke kun nogle af landets hyggeligste caféer, moderne boliger og indbydende forretninger. København er også hjemsted for mange velindrettede og professionelle tandklinikker. Valby Tandklinik er en af de lokale tandklinikker, du kan besøge, hvis du skal have foretaget et tandeftersyn eller en smertefri og effektiv tandbehandling.

Med vores centrale beliggenhed i 2500 Valby henvender vi os til patienter i hele København. Er du derfor bosat i landets hovedstad, skal du være meget velkommen til at booke tid hos os. Vi har både mandskabet og redskaberne til at håndtere de fleste tandbehandlinger.

Tandlæge København: Moderne tandklinik i hjertet af Valby

Valby Tandklinik har, som navnet antyder, hjemme i 2500 Valby i København. Her har vi hver dag fornøjelsen af at servicere en masse glade patienter. Vi har travlt, men formår altid at finde tid til nye patienter, da vi er af den holdning, at alle københavnere fortjener en god behandling hos den lokale tandlæge.

Er du på jagt efter en tandlæge, som vægter høj kvalitet, god service og tandlægefaglighed over alt andet, så er vi formentlig et perfekt match. Vi foretager rutinemæssige tandeftersyn, men kan naturligvis også byde ind, når det gælder mere komplekse tandbehandlinger såsom rodbehandlinger og implantatbehandlinger.

Som patient hos os er du sikret en tryg og smertefri oplevelse. Vi er desuden specialister i at håndtere tandlægeskræk.

Tandklinik København: Din foretrukne tandlæge i det københavnske

Hos Valby Tandklinik har vi et stort ønske om at blive din foretrukne tandlæge i det københavnske. Med vores moderne tandklinik, højtuddannede og erfarne medarbejdere samt konkurrencedygtige priser håber vi, at vi kan indfri alle dine ønsker og behov. Vi har i hvert fald forsøgt at skabe de rette rammer for en professionel og nærværende behandling.

Fordelene ved at blive behandlet hos Valby Tandklinik er mange. Vi kan ikke kun bryste os af et stort og kompetent team af tandlæger, tandteknikere og klinikassistenter. Vi tilbyder også fleksible betalingsmuligheder, mulighed for at få foretaget en akutbehandling ved behov, god service via telefon og e-mail m.v. Vi sætter altid patienten i første række og tager glædeligt mod konstruktiv feedback. Har du noget på hjerte, skal du være velkommen til at kontakte os.

Høj gennemsigtighed og kompromisløs service

Høj gennemsigtighed og kompromisløs service står øverst på dagsordenen. Den høje gennemsigtighed skabes gennem vores offentlige og overskuelige prisliste, hvor du finder priser på de mest almindelige undersøgelser og behandlinger. Vi har desuden mulighed for at give et økonomisk overslag på en hvilken som helst tandbehandling. På den måde slipper du for at frygte uønskede økonomiske overraskelser.

Kompromisløs service hører ligeledes til blandt vores kerneværdier. Vi lever af tilfredse og tilbagevendende kunder, hvorfor vi finder det helt naturligt at yde en personlig og professionel service hver gang. Den gode service er i fokus både før, under og efter behandlinger.

Book tid i dag

Er du bosat i København, og ønsker du at blive behandlet af en lokal tandlæge med den fornødne know-how og erfaring, så bør du vælge Valby Tandklinik.

Har du spørgsmål til vores behandlinger, priser eller noget helt tredje, så kan du selvfølgelig kontakte os pr. mail eller via telefon. Du kan også bare booke en tid. Det foregår via denne side. Er behovet akut, henvises du til vagttandlægen.

København er også tandlægernes hovedstad

København er ikke kun garant for mange seværdigheder og oplevelser. Landets hovedstad byder også på mange velindrettede tandklinikker og dertilhørende professionelle tandlæger. En af dem er Valby Tandklinik, som du måske allerede har haft fornøjelsen af at besøge. Vi har valgt at placere os centralt for at kunne gøre det let for dig som patient at komme til og fra klinikken, hvad enten du er cyklende, kørende, gående eller ankommer med offentlig transport. Der er rigtig fine muligheder for både at komme med bus og metro til og fra vores adresse i 2500 Valby. Du har dermed mulighed for at besøge en veldrevet tandklinik nær dig, uanset om du lige er flyttet til København, eller om du har boet her hele dit liv.

At vælge tandlæge handler langt hen ad vejen om tillid. Netop tillid forsøger vi at skabe gennem en åben og ærlig dialog. Hos os er du altid sikret gennemsigtighed og tillid for alle pengene. Dette er med til at give dig en god oplevelse og vil forhåbentlig give dig den opfattelse, at det slet ikke er så farligt at gå til tandlæge.

Tandlæge København med gode finansieringsløsninger

Rigtig mange alvorlige tandproblemer skal behandles her og nu, hvis problemerne ikke skal udvikle sig yderligere. Et godt eksempel er tandkødsbetændelse, som uden behandling kan udvikle sig til paradentose og sidenhen tab af en eller flere tænder. Da de fleste tandlidelser har det med at tage til i omfang, er det vigtigt at handle hurtigt. Desværre kan en presset økonomi i enkelte tilfælde sætte en stopper for dette ønske. Det er kritisk, da en tandsygdom kun vil blive mere kompliceret at behandle, hvis man lader stå til.

Er du indforstået med vigtigheden i at komme i hurtig og professionel behandling, men har du ikke pengene til den fornødne tandbehandling, så kan du benytte dig af rentefri finansiering gennem Sparxpres. Du får selv lov til at vælge lånebeløb og løbetid – derved kan du skræddersy finansieringen til dine behov. Inden du anmoder om finansiering, bør du undersøge, hvad tandbehandlingen koster.

Dette får du svar på ved at indhente et tilbud hos os. Lige nu og her kan det være fristende at droppe en behandling for at spare penge, men tænker man langsigtet, så er pengene til en behandling inden for nær fremtid givet godt ud.

Mød vores dygtige medarbejdere i Valby

Er du i din jagt efter tandlæge København faldet over vores tandklinik, og vil du gerne vide, hvem teamet består af, så har du selvfølgelig mulighed for det. Du har i første omgang mulighed for at klikke dig forbi vores om os side, hvor du får en kort introduktion til vores medarbejdere og deres ansvarsområder. Du kan på samme side læse lidt om, hvilke foreninger vi er medlem af.

Ønsker du at møde vores medarbejdere ansigt-til-ansigt, så sker det i 2500 Valby, hvor vores skønne klinik er at finde. Hos os er du sikret en varm og rar velkomst, uanset om du skal have foretaget en rutineundersøgelse, eller om det drejer sig om et kompliceret indgreb.

Bliv ringet op