Tandlægevagten hos Valby Tandklinik står til rådighed for dig i forbindelse med akut opståede tandskader og tandpine. Du kan dermed stole trygt på, at hjælpen er nær, hvad enten du oplever tandproblemer på en normal arbejdsdag, eller om problemerne opstår i weekenden.

Din lokale vagttandlæge står klar til at behandle dig uden for tandklinikkens normale åbningstider. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du oplever pludselige smerter eller andre uhensigtsmæssigheder. Du kan kontakte os og finde vores aktuelle åbningstider her.

Din lokale tandlægevagt i Valby og omegn

Hos Valby Tandklinik bestræber vi os altid på at finde tid til akutte patienter. Faktisk garanterer vi behandling samme dag ved akut opståede tandproblemer. Du kan for eksempel tage kontakt til os, hvis du er blevet ramt af tandpine, som hører til blandt de værste smertetilstande. Tandpine går sjældent væk af sig selv, hvorfor det er alfa og omega, at man bliver behandlet hurtigst muligt, så man kan komme smerten til livs. Desværre er det umuligt at gardere sig 100 % mod tandpine. Heldigvis er der mulighed for at få professionel hjælp uden for vores normale åbningstider. Vågner du derfor en lørdag morgen med en ubehagelig tandpine, så vil vi råde dig til at lægge vejen forbi vores klinik med det samme.

Valby Tandklinik fungerer ikke blot som din lokale tandklinik, men også som din lokale tandlægevagt. Vi holder aldrig ferielukket, da vi altid gerne vil assistere vores patienter. Bemærk at der ikke er mulighed for telefonisk konsultation uden for vores normale åbningstider. Du finder vores åbningstider for tandlægevagten nederst på siden.

Er du bosat i eller omkring Valby, så kan du med god samvittighed besøge vores tandklinik, hvor vi har flere erfarne tandlæger siddende. Vi er behjælpelige ved akutte problemer, men udfører naturligvis også planlagte behandlinger i form af tandreguleringtandrensning og meget mere. Er behovet ikke akut, bedes du bestille tid til en behandling eller eftersyn. Du kan bestille tid på denne side.

Hvornår skal jeg benytte mig af tandlægevagten?

Er du heldig, og gør du dit bedste for at passe på dine tænder, så er det ikke sikkert, at du nogensinde får brug for akut tandlægehjælp. Skulle uheldet dog være ude, så skal du vide, at du altid er velkommen i vores hjemlige og velindrettede klinik, hvor du er garanteret en tryg oplevelse.

Du kan benytte dig af tandlægevagten i forskellige situationer. Det kan ikke altid være let at vurdere, om behovet er akut, eller om en evt. behandling kan vente. Er du det mindste i tvivl, vil vi råde dig til at kontakte os, så vi kan lave en faglig vurdering. Det værste man kan gøre er ikke at gøre noget, da de fleste tandproblemer vokser sig større, hvis der ikke bliver kigget på dem i tide.

Din lokale vagttandlæge har efterhånden håndteret rigtig mange akut opståede tandproblemer. Derfor kan du helt sikkert også få hjælp, hvad enten du har mistet en tand, oplever voldsom tandpine eller noget helt tredje. Som udgangspunkt bør du besøge tandlægevagten i følgende situationer:

  • Du har knækket en tand
  • Du oplever akut tandpine
  • Du har fået slået en tand ud

Drejer det akutte problem sig om en knækket eller udslået tand, vil behandlingsmulighederne i høj grad afhænge af, hvor hurtigt du reagerer. Jo hurtigere du er til at søge tandlæge, desto bedre chance er der for, at tanden kan sættes på plads igen. I begge tilfælde risikerer man at udvikle smerter, hvis man ikke straks bliver behandlet. Foruden disse to situationer bør man søge tandlæge, nærmere betegnet vagttandlæge, hvis man oplever voldsomme tandsmerter. Tandpine kommer ofte ud af det blå og kan være ganske uudholdeligt, hvorfor det bestemt er værd at få kigget på.

Af mindre akutte tandproblemer kan der nævnes misfarvede tænder, irriteret tandkød og dårlig ånde. Det er ikke desto mindre noget, man bør få kigget på, hvis man drømmer om sunde og flotte tænder.

Du er i gode hænder hos vores vagttandlæger

Som patient hos Valby Tandklinik er du i gode hænder, hvad enten du møder op inden for eller uden for vores normale åbningstider. Vi bestræber os nemlig på at yde en venlig, afslappet og respektfuld service, uanset hvilken opgave vi har at gøre med.

En kort ventetid er en selvfølge hos os. Det gælder særligt ved akutte tandproblemer, som skal behandles hurtigst muligt. Den reelle ventetid kan dog variere, men vi vil altid gøre vores bedste for, at du kommer i behandling ved først mulige lejlighed.

Foruden en række dygtige tandlæger beskæftiger vi tandplejer og klinikassistenter, som ligeså har mange års erfaring og uddannelse. Du kan derfor stole trygt på, at intet bliver overladt til tilfældighederne. Vi byder hellere end gerne ind med en akut tandbehandling, så du kan slippe af med dine smerter og bekymringer. Vi er i øvrigt eksperter i at behandle patienter med tandlægeskræk. Tandlægevagten er dermed også henvendt til dig, som lider af tandlægeskræk.

Bliv ringet op