Vi har samlet alle vores skarpe priser på tandbenhandlinger på vores nye hjemmeside. 

Se priser på tandbehandlinger her.

Hvad koster det at gå til tandlæge? Hvad koster en rodbehandling? Hvad er prisen for en tandprotese? De finansielle spørgsmål er mange inden for tandlægebranchen. Her på siden har vi derfor sat os for at gøre dig klogere på vores konkurrencedygtige tandlægepriser.

Selvom man ikke kan gøre alting op i kroner og ører, så har vi forståelse for, at du gerne vil vide, hvad den givne tandbehandling koster. Derfor forsøger vi efter bedste evne at give dig et godt økonomisk overblik. Vi gør på samme tid opmærksom på, at prisen på en tandbehandling kan afhænge af rigtig mange ting.

Konkurrencedygtige tandlægepriser og høj kvalitet

Det siges, at pris og kvalitet hænger sammen. Det gør sig dog ikke nødvendigvis gældende, når det kommer til tandbehandlinger. Der er i hvert fald rig mulighed for at få foretaget en kvalitetsbehandling uden at skulle spendere en formue. Med vores konkurrencedygtige tandlægepriser får du mulighed for at blive behandlet af en professionel og erfaren tandlæge uden at blive ruineret. Vi mener nemlig, at alle fortjener en god, professionel og tryg behandling uanset økonomi.

Hos Valby Tandklinik vægter vi tillid og gennemsigtighed højt. Derfor har vi gjort det nemt for dig at gennemskue, hvad de forskellige behandlinger koster. Du kan for eksempel finde prisen på en rodbehandling, en rutineundersøgelse eller en plastfyldning. Endvidere oplyser vi priser på tillægsydelser som røntgenundersøgelser, lokalbedøvelser og tandrens. Du er altid velkommen til at spørge ind til vores priser, hvis du ikke har held med at gennemskue vores prisliste, som dog er meget overskuelig.

Viden om tandlægepriser og tilskudsmuligheder

Hos Valby Tandklinik bestræber vi os på at udføre tandeftersyn og tandbehandlinger til overkommelige priser. Allerede her bør der derfor være mange penge at spare. Du har dog mulighed for at spare endnu flere penge, hvis du benytter dig af dine tilskudsmuligheder.

Når du er over 18 år, kan du få tilskud til en række behandlinger hos tandlægen. Det gælder bl.a. undersøgelser, rodbehandling, behandling af huller m.v. Det er via retsinformation.dk muligt at finde ud af, hvilke behandlinger der er tilskudsberettiget. Det er via det offentlige muligt at få tilskud på behandlinger hos alle danske tandlæger, som har overenskomst med regionerne. Disse tilskud vil helt naturligt reducere din egenbetaling betydeligt. Hvor meget du kan få i tilskud afhænger af behandlingstypen. Nogle behandlinger giver nemlig større tilskud end andre.

Foruden tilskud fra det offentlige kan du muligvis få tilskud gennem din private sygeforsikring. Sygeforsikringen “danmark” er en af de private sygeforsikringer, som giver tilskud til tandbehandlinger. Er du medlem af en privat sygeforsikring, kan du med god grund undersøge, om den givne behandling er tilskudsberettiget eller ej.

Har du yderligere spørgsmål til vores tandlægepriser, så skriv eller ring til os. Vi sidder klar til at servicere dig.